ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΒΙΝΤΕΟ-ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα συνεχές μαρασμό και υπάρχει μεγάλη ανάγκη ανεύρεσης μιας βιώσιμης λύσης, η οποία θα προστατεύει τη χώρα, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η εθνική και εδαφική της κυριαρχία και ακεραιότητα. Μια λύση όπου θα διασφαλίζονται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών τα οποία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του δημοκρατικού πολιτεύματος. Κατά την οποία επίσης να κατοχυρώνονται και να προστατεύονται από το Σύνταγμα μας, το οποίο με κόπο, μόχθο και πολύ αίμα καταφέραμε να κατακτήσουμε μέσα από δεκαετίες πολέμων και αγώνων.
Οι οικονομικοί στόχοι που τίθενται από την ΤΡΟΙΚΑ και την κυβέρνηση για την εξυγίανση του δημοσιονομικού ελλείμματος είναι στο σύνολο ανέφικτοι να υλοποιηθούν με επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα θ’ αυξάνεται αντί να μειώνεται, το χρέος θα αυξάνεται αντί να μειώνεται, ο πολίτης θα επιβαρύνεται συνεχώς με παράλογες «εισφορές» και φορολογίες που στην ουσία είναι ανέφικτο να εισπραχθούν. Οι καταθέσεις θα τίθενται σε συνεχή κίνδυνο, η ανεργία θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, το κόστος θα ανεβαίνει δραματικά, η χώρα θα δεσμεύεται, θα εξαρτάται και θα παραδίδεται όλο και περισσότερο στους δανειστές έχοντας ως σίγουρο αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλαπλών κινδύνων για τη πατρίδα μας και εμάς τους πολίτες γενικότερα.
Ο Δήμος μπορεί να συνδράμει στο να γίνει η περιοχή ο πιο όμορφος, ενεργός, κερδοφόρος και δημιουργικός Δήμος, που να είναι ισχυρό βοήθημα προς τον Πολίτη, αλλά και κατ’ επέκταση για όλη την Ελλάδα και για όπου υπάρχει Έλληνας στο παγκόσμιο στερέωμα.
Ο Δήμος θα πρέπει να καλείται να κάνει κάθε πιθανή ενέργεια και προς κάθε κατεύθυνση για να βρεθούν ΑΜΕΣΑ λύσεις, γιατί είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η ΑΝΑΓΚΗ ν’ απεμπλακούμε από τα εγκληματικά μνημόνια της ντροπής όπως επιβλήθηκαν από τους δανειστές και επικυρώθηκαν από την γενική μας Κυβέρνηση, ούτως ώστε να ξεκινήσουμε μια υγιή αναπτυξιακή πορεία προς την πρόοδο και την ευημερία.
Η χρηματοοικονομική πρόταση που προτείνει ο Αρτέμης Σώρρας (Θεματοφύλακας), είναι καθόλα νόμιμη και μπορεί να υλοποιηθεί εντός των ορίων του νόμου Καλλικράτη.
Ο πρώτος δήμαρχος υπέγραψε και έτσι μπορέσαμε να αιτηθούμε στο εξωτερικό υπέρ της Ελλάδος ολόκληρης έστω και διαμέσου του ενός δήμου. Το αίτημα πρωτοκολλήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2013 και η αρχή έγινε. Μέσα από αυτό το αίτημα η Ελλάδα, η Κύπρος και ο απανταχού Ελληνισμός έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν την πρόταση. Όσο περισσότεροι δήμαρχοι υπογράψουν τόσο ισχυρότερο γίνεται το αίτημα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ταμείου που κατατίθεται μια τόσο καλά δομημένη πρόταση και γι αυτό προχωρά χωρίς καμία παρέμβαση.
Ανάλυση της πρότασης δόμησης χρηματοδότησης από τον τον κ. Αρτέμη Σώρρα και την κα. Βίκυ Χαραλάμπους.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει
  • Εξαγορά κατόπιν μελέτης, των ιδιωτικών και επιχειρηματικών κόκκινων δανείων, IKA, TEBE, Εφορία, κ.λπ.
    Ο επιχειρηματίας και ο πολίτης θα πληρώνει τώρα μόνο το κεφάλαιο.
  • Εξαγορά κατόπιν μελέτης, των χρεών του Δήμου.
  • Στήριξη, ενίσχυση και χρηματοδότηση κάθε εμπορικής, επιχειρηματικής και βιομηχανικής δραστηριότητας (κατόπιν μελέτης).
  • Κατασκευή έργων κοινωφελούς και ανταποδοτικού χαρακτήρα. Λιμάνια, αεροδρόμια, μαρίνες, τηλεπικοινωνίες, Νοσοκομεία, Ερευνητικά Ιατρικά Κέντρα, Πανεπιστήμια, Σχολεία, Γηροκομεία, Ερευνητικά Ιδρύματα, κ.α.
  • Καθαρό νερό, χωρίς χημικά πρόσθετα, σε όλους τους δημότες.
  • Ηλεκτρική ενέργεια, με χαμηλό κόστος, σε όλους τους δημότες.
  • ΔΩΡΕΑΝ παιδεία σε όλους τους δημότες.
  • ΔΩΡΕΑΝ υγεία σε όλους τους δημότες.
  • Εργασία για όλους τους δημότες, με αμοιβή που θα τους εξασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση.
  • Μείωση υπογεννητικότητας με την οικονομική υποστήριξη στην ανατροφή των παιδιών. Ενίσχυση και στήριξη πολύτεκνων οικογενειών.
Σημειώστε επίσης ότι:
  • Ο Δήμος δεν αναλαμβάνει κανένα οικονομικό και νομικό ρίσκο ή δέσμευση.
  • Από τη στιγμή που εγκρίνονται και απελευθερώνονται τα χρήματα, το δημοτικό συμβούλιο σε συνεργασία με τον θεματοφύλακα αποφασίζουν πως θα επενδυθούν.
  • Ο Δήμος δεν κάνει ούτε ανάθεση, ούτε σύμβαση. Δίνει εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να δομήσει χρηματοδότηση και αφού απελευθερωθούν τα χρήματα να κάνει έργα.
  • Ο Αρτέμης Σώρρας δεσμεύεται απέναντι στο Δήμο γραπτώς.
  • Η αποπληρωμή του δανείου γίνεται αποκλειστικά από τον Αρτέμη Σώρρα.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει την υλοποίηση έργων και εκτός Ελλάδος. Μπορούν να χρηματοδοτηθούν έργα στην Κύπρο και οπουδήποτε στον πλανήτη υπάρχει Ελληνισμός. Ακόμη κι αν σε μια περιοχή είναι λιγοστοί Έλληνες.

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
  1. Αν ο Δήμαρχος υπογράψει και η πρόταση αποδειχθεί ΑΛΗΘΗΣ, τι θα συμβεί;Θα υπάρξει ευημερία και ανάπτυξη. Θα πάρει ανάσα ο κόσμος από τα δάνεια και θα προστατευτούν οι περιουσίες τους από τους πλειστηριασμούς. Θα ανοίξουν θέσεις εργασίας, θα πραγματοποιηθούν αναπτυξιακά έργα, θα μειωθεί η ανεργία και η μετανάστευση. Οι πολίτες θα απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας δωρεάν παιδεία, υγεία, καλά τρόφιμα χωρίς δηλητήρια και μεταλλαγμένα, όπως επίσης χαμηλό κόστος ενέργειας κ.λπ.
  2. Αν ο Δήμαρχος ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και η πρόταση μας αποδειχθεί ΨΕΥΔΗΣ, τι χάνει;
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Κάποιοι λένε ότι θα προσβληθεί το κύρος του, το όνομά του. Μα, δεν υπέγραψε τίποτα παραπάνω από μια προτροπή προς τον Αρτέμη Σώρρα να δομήσει χρηματοδότηση για να υλοποιήσει έργα στο Δήμο. Οπότε δεν έχει δεσμευθεί για κάτι, δεν έχει χάσει κάτι και δεν είναι προσβλητικό να ψάχνει επενδυτές!
  3. Αν ο Δήμαρχος ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και η πρότασή μας είναι ΑΛΗΘΗΣ, τι θα συμβεί;
    Τι θα πει στους δημότες του ο Δήμαρχος όταν αρχίσουν να υλοποιούνται έργα στον διπλανό Δήμο ενώ στον δικό του όχι; Με πιο δικαίωμα αρνήθηκε; Πως θα δικαιολογηθεί στους δημότες του όταν στον διπλανό Δήμο ο κόσμος αρχίζει να έχει εργασίες, να ανακουφίζεται από τα δάνεια, να έχουν κάρτες δωρεάν εισόδου στα καλύτερα Ελληνικά σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία, και να βλέπουν να ξεκινά η παραγωγική και αναπτυξιακή διαδικασία κ.λ.π.;
  4. Αν ο Δήμαρχος ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και η πρότασή μας είναι ΨΕΥΔΗΣ, τότε τι θα συμβεί;
    Τίποτα Απολύτως.

Η πρόταση δόμησης χρηματοδότησης προς τον Δήμο δεν φέρει κανένα βάρος στον Δήμο ή το δημόσιο.
Ο Δήμος:
  • δεν δανείζεται
  • δεν βάζει υποθήκη δημοτική περιουσία
  • δεν παίρνει κανένα ρίσκο
  • δεν δεσμεύεται νομικά
  • δεν δεσμεύεται οικονομικά
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!

http://dimoi.oramaellas.gr/

E.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
http://alfeiospotamos.gr/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
http://spametadesma.blogspot.gr/
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
http://sorrasgegonota.wordpress.com/

Ε.ΣΥ. ΒΑΘΕΟΣ



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ  








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια