ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

  ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ, ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΕΜΨΥΧΟ ΟΝ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

ΝΟΜΟΣ 4063/2012 – ΦΕΚ 71/Α/30-3-2012

Κύρωση της Απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που τροποποιεί το άρθρο 136 της ΣΛΕΕ, της Συνθήκης για τη θέσπιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και της Συνθήκης για τη σταθερότητα, το συντονισμό και τη διακυβέρνηση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.
 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
ΑΡΘΡΟ 31
Τόπος
1.Ο ΕΜΣ έχει την έδρα και τα κεντρικά του γραφεία στο Λουξεμβούργο.
2.Ο ΕΜΣ μπορεί να ιδρύσει γραφείο συνδέσμου στις Βρυξέλλες.

ΑΡΘΡΟ 32

Νομικό καθεστώς, προνόμια και ασυλίες
1.Για να είναι σε θέση ο ΕΜΣ να εκπληρώνει τον σκοπό του, παρέχονται στον ΕΜΣ στο έδαφος κάθε μέλους του ΕΜΣ το νομικό καθεστώς και τα προνόμια και ασυλίες που προσδιορίζονται στο παρόν άρθρο. Ο ΕΜΣ επιδιώκει να αποκτήσει αναγνώριση του νομικού καθεστώτος και των προνομίων και ασυλιών του σε άλλα εδάφη στα οποία ασκεί δραστηριότητες ή διατηρεί περιουσιακά στοιχεία.

2.Ο ΕΜΣ διαθέτει πλήρη νομική προσωπικότητα · έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα: α) να αποκτά και να διαθέτει κινητή και ακίνητη περιουσία,
β) να συμβάλλεται, γ) να είναι διάδικος και
δ) να συνάπτει συμφωνία και/ή πρωτόκολλα για την έδρα, όποτε είναι αναγκαίο, για την εξασφάλιση της αναγνώρισης και της επιβολής του νομικού καθεστώτος και των προνομίων και ασυλιών του.

3.Ο ΕΜΣ, η ακίνητη περιουσία, οι πόροι του και τα περιουσιακά του στοιχεία, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας από οιασδήποτε μορφής δικαστική διαδικασία, εκτός εάν ο ΕΜΣ παραιτηθεί ρητώς από την ασυλία του για τους σκοπούς οιασδήποτε διαδικασίας ή βάσει των όρων οιασδήποτε συμβάσεως, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης των χρηματοδοτικών του μέσων.

4.Η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας έναντι έρευνας, επίταξης, δήμευσης, απαλλοτρίωσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κατάσχεσης, αφαίρεσης ή δέσμευσης βάσει εκτελεστικών, δικαστικών, διοικητικών ή νομοθετικών μέτρων.

5.Τα αρχεία του ΕΜΣ και όλα τα έγγραφα που ανήκουν στον ΕΜΣ ή βρίσκονται στην κατοχή του είναι απαραβίαστα.

6.Οι χώροι των εγκαταστάσεων του ΕΜΣ είναι απαραβίαστοι.

7.Οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΜΣ τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης από κάθε μέλος του ΕΜΣ και από κάθε κράτος που έχει αναγνωρίσει το νομικό καθεστώς και τα προνόμια και ασυλίες του ΕΜΣ, όπως και οι επίσημες ανακοινώσεις ενός μέλους του ΕΜΣ.

8.Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιοσδήποτε φύσεως.

9.Ο ΕΜΣ απαλλάσσεται από οιαδήποτε υποχρέωση έγκρισης ή αδειοδότησης ως πιστωτικό ίδρυμα, πάροχος επενδυτικών υπηρεσιών ή άλλου είδους επίσημη αδειοδοτημένη ή ρυθμιζόμενη οντότητα δυνάμει των νομοθεσιών εκάστου μέλους του ΕΜΣ.



ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΕΧΘΡΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΦΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, Ή ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΠΛΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΕΜΣ), ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΑ ΟΛΑ. ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΚ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ. ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΛΕΟΝ.

 

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ.
ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΣΤΗΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ.

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ; ΤΟΝ ΔΟΜΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ; ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΟΜΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ, ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΕΜΨΥΧΟ ΟΝ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΞΑΝΑ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ).

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 

ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ




                                                               Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:




Ε. ΣΥ. ΒΑΘΕΟΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

FACEBOOK


TWITTER


INSTAGRAM


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια